RELOAD LAN PARTY

Kræver Tilmeldning

Kræver separat billet. En RELOAD LAN-billet giver også fri adgang til Viborg Game Expo 2021.

Reload holder LAN-party til Viborg Game Expo, i en dedikeret zone over messe-området.

RELOAD – vi fælles skaber, danner rammen og er omdrejningspunktet for socialt samvær i og omkring en fælles passion – Esport. RELOAD er i den traditionelle forstand stævnet, hvor alle Esports udøvere kan mødes, duellere, lære, udvikle og være sociale.

Til årets event ved #VGE vil der som altid være en lang række af aktiviteter.

Der vil blive afholdt turneringer i CS-GO, Fortnite, FIFA og Minecraft. Dertil kommer at RELOAD er for deltagernes skyld, og derfor stævnet bliver afholdt. Så er der nogen deltagere, der vil dyste i andre Esports grene, så plejer dette også at kunne sættes op på spilserverne. 

Ud over turneringer i de respektive Esports grene afvikles der traditionen tro også andre konkurrencer på scenen. Blandt andet Fortnite dans og Cocio crashing. Der vil komme flere små konkurrencer igennem eventet. 

RELOAD er drevet af frivillige og hylder fællesskabet. Når vi samles så mange mennesker, handler det primært om samværet. Et samvær der er båret af ordentlighed samt respekt for hinanden og vores omgivelser. Og hvor vi sikrer at det gode eksempel viser vejen. Læs meget mere om RELAD her: https://rld.gg/