Animanimals

Under Viborg Animation Festival kan dagtilbud og børnefamilier besøge Animanimals legeområdet i Tinghallens foyer, hvor børn og voksne kan lege med dyrene fra den velkendte tv-serie af samme navn eller Dyttelidyr som serien hedder på dansk. Her kan børn og voksne lave animationsfilm, hoppe sammen med Zebraen og skøre ting vil ske, tegne et stort vægmaleri, spille spil med Animanimals, se film og meget mere. 

Lørdag får vi besøg af skaberen bag Animanimals, Julia Ocker, hvor hun er sidde klar til at tegne og klippe klistre med børn, store som små. 

Det er gratis at besøge Animanimals legeområdet og der skal ikke bookes billetter. 

Animanimals er en fantastisk original og dejlig tv-serie, hvor vi garanterer masser af grin hos både børn og voksne. I hvert afsnit kommer et meget karismatisk dyr ud for et absurd eventyr, som kun kan ske for dem. Mens de prøver at finde en løsning, lærer hvert dyr lidt mere om verden og livet.

Historierne om dyrene i Dyttelidyr er fortalt i et farverigt univers med et simpelt grafisk design, og med sjove, finurlige fortællinger helt uden dialog. Perfekt for de mindste. Denne multi-prisvindende tv-serie er skabt og instrueret af Julia Ocker, produceret af Studio Film Bilder, Tyskland og Meta Media Entertainment.

HVORNÅR:

For dagtilbud:
Onsdag: 9.00-14.00
Torsdag: 9.00-14.00
Fredag: 10.00 – 16.00

For børnefamilier i weekenden:
Lørdag og søndag: 10.00 – 16.00

On Key

Andre nyheder

Bliv udstiller

Be part of the game!

VIBORG GAME EXPO er en fejring af spilkultur; at udvikle dem, at spille dem, og at være med i et stort og diverst miljø af spilglade entusiaster og professionelle.

VISIONEN er at skabe et økosystem for spillere, spiludviklere og spiluddannelser, hvor vi sammen kan skabe en platform, hvor talent kan blive uddannet, opdaget, dyrket og integreret i branchen.

Indie Area By Ghostship Games

På et stort område på messen, vil der være repræsenteret en masse indie-spiludviklere. Vi har inviteret de mest kreative indie-udviklere for at vise deres projekter.

Artist Alley på VGE

Igen i år byder VAF og VGE på en traditionel artist alley, der lader dig møde byens dygtigste tegnere ansigt til ansigt. Få stillet nysgerrigheden

Arcade-området er tilbage!

Til Viborg Game Expo 2023 kan du igen opleve Arcade-området. Her kan du prøve kræfter med masse arcade-maskiner – både gamle og helt nye. VGE

Palette Mixer by Creative Viborg

Torsdag 28. september kl. 08.00 – 11.00Creative Viborg, in collaboration with CAVE & Viborg Animation Festival, has the pleasure of inviting you to mix and