Oplæg: Christiane Vejlø

Spilmessen Viborg Game Expo 2020 præsenterer en række spændende talks under messen. Har du købt billet til foredraget, gælder billetten også som indgangsbillet til spilmessen samme dag som foredraget finder sted.

Digital ansvarlighed – 20’ernes vigtigste trend

Christiane Vejlø fortæller dig engageret, hvorfor digital ansvarlighed skal øverst på dagsordenen, for at du kan lande nederst på bundlinjen.

Vi befinder os i en tid, hvor vi står foran nogle afgørende spørgsmål. Hvilke værdier vælger vi at navigere efter, når vi skaber ny teknologi? Hvad vil det egentlig sige at være menneske, når kunstig intelligens fylder verden? Hvilke fælles mål sætter vi os som individer og som samfund? Hvordan sikrer vi, at teknologien bliver en hjælp til at nå de mål?

20’ernes største digitale trend bliver digital ansvarlighed. Udover at digital ansvarlighed giver en god smag i munden, så giver det også blive en god forretning.

Der er et utal af muligheder i data, hvis du bruger det målrettet og fornuftigt. Data er det nye råstof, når du skal udvikle nye, innovative og smarte produkter, tjenester, services og forretninger til fordel for forbrugerne og samfundet.

Det nye er de etiske udfordringer, der er en følge af de mange digitale muligheder for at indsamle, samkøre og analysere data. Det er nemlig langt fra alle virksomheder, der arbejder for brugerens og borgerens bedste.

Glæd dig til et foredrag, som giver dig stof til eftertanke og lyst til at innovere for en bedre verden.

Om Christiane Vejlø

Christiane Veljø er en af Europas fremmeste profiler, når det kommer til teknologisk- og digital kultur. Hun er en anerkendt specialist og strategisk rådgiver. Hun har sin base i København, hvor hun både guider CEOs, boards og top-politikerer omkring den digital fremtid.

Veljø er bag den prisvindende tech-blog electronista.dk, hvor hun selv har værtet prisvindende podcasts på dansk nationalradio. Hun er også en eftersøgt speaker, der rejser landet rundt.

Christiane Veljø har en kandidatgrad i Medievidenskab fra Københavns Universitet, og hun har arbejdet inden for medie-, og telefoni-branchen i førende stillinger. Hun specialicerer sig nu inden for digital trends og digital forbrugeradfærd. Hendes arbejde sætter fokus på den digitale livsstil, online trends, digitalt indhold, nye platforme og sociale medier.

DATO Lør. den 26. september, 2020
TID 13.00

Billetter kan købes her.

Facebook event.