VIBORG GAME EXPO is a celebration of game culture, game development, playing games, and being part of a grand and diverse community of game enthusiasts.

Viborg game Expo flyttes til 2021

Viborg, mandag den 21. september 2020

På baggrund af regeringens seneste udmeldinger, har styregruppen bag Viborg Game Expo valgt at udskyde messen til 2021.

– I lyset af at Viborg Game Expo er en messe, hvor udstillere og besøgende udveksler idéer, interesser og deler passionen for spil, så kan vi ikke se en måde, hvorpå vi kan afvikle messen forsvarligt inden for de seneste retningslinjer. Det er ikke en chance vi ønsker at tage på vegne af vores udstillere, partnere, besøgende og ansatte, siger Anders Heegaard, Projektleder for Viborg Game Expo.

De fysiske begivenheder herunder messen, Indie Parken, CREATE værkstedet, e-Sports turneringerne og arkade-zonen er alle sammen udsat til næste år.

– Vi havde set frem til at præsentere Viborg Game Expo under Viborg Animation Festival 2020, men af hensyn til vores udstillere, vores gæster, vores ansatte og alle vores besøgende, så har vi taget beslutningen om at udsætte Viborg Game Expo 2020 til næste år. Derfor glæder vi os til at se udstillere og besøgende i 2021, til en Viborg Game Expo der vil være mindst lige så god som den, vi havde forberedt til i år, fortæller Anders Heegaard.

Opdaterede COVID-19 retningslinjer

I fredags den 18. september inviterede regeringen til pressemøde, hvor ministeriet opdaterede retningslinjer med et fornyet opråb til øget forsigtighed på grund af udsigten til et stigende smittetryk.

Heriblandt opstrammes forsamlingsforbuddet, er nu også bliver bredt ud på tværs af hele Danmarkskortet. Forsamlingsforbuddet sænkes ned til 50 personer i alle kommuner. Der er dog visse undtagelser for arrangementer, såsom kulturarrangementer som Viborg Game Expo falder ind under – men af hensyn til alles sikkerhed, har styregruppen nu valgt at flytte messen til 2021.

I skrivende stund arbejdes der på en løsning, hvor en digital udgave af messen vil kunne gennemføres under navnet VGE Direct. Her vil trailers fra de mange udstillere blive vist på messen Facebook-profil. Udstillere kan også allerede nu reservere plads til Viborg Game Expo 2021.

For yderligere information kontakt:

Tinghallen, Projektleder: Anders Heegaard

Tinghallen, Direktør: Claus Donslund